Instal·lacions

Visita l’escola i els nostres tallers

En una ciutat en la qual l’art i la cultura són tradició i referent contemporanis, i on els estudis universitaris i els ensenyaments artístics vénen de lluny, l’Escola d’Art de Vic, situada al voltant del claustre del segle XVIII de l’antic Convent de Sant Domènec, s’ha consolidant com un centre d’estudis artístics i de disseny, arrelat al lloc i obert al país.

L’Escola d’Art de Vic ofereix quatre nivells d’estudis artístics que engloben gairebé tot el ventall de les grans disciplines artístiques existents:
  • Batxillerat Artístic (en les seves dues vies: la d’arts plàstiques, imatge i disseny i la d’arts escèniques, música i dansa)
  • Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Mitjà
  • Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny de Grau Superior
  • Ensenyaments Artístics Superiors en Disseny. ESDAP Catalunya, Campus Vic
L’Escola persegueix connectar la diversitat d’estudis i nivells impartits a través de la interdisciplinarietat, amb una proposta pedagògica basada en la persona, en la creativitat i en la percepció de l’entorn, sense oblidar les tècniques més artesanes i primàries ni les tecnologies.

L’alumne disposa d’unes instal·lacions adaptades a les necessitats educatives de cada nivell, amb aules i tallers ajustats a les necessitats de cada realitat laboral i artística. Podeu veure les instal·lacions on treballa cada cicle formatiu en el vídeos adjunts.