NOVES MESURES PANDÈMIA (30/10/2020)

Arran de la publicació de la resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, us informem que l’escola continuarà oberta.

L’Escola d’art de Vic ja té implantat el sistema híbrid de presencialitat (50% presencial 50% virtual) en Batxillerat i en els CFGM Assistent al producte gràfic imprès i Serigrafia artística. Això continuarà igual.

En la resta dels cicles formatius del centre, durant les properes setmanes (del 02/11 fins el 13/11 ambdós inclosos) es farà en règim d’alternança. Hem de vetllar perquè la docència d’assignatures/mòduls de caràcter eminentment pràctics (tallers) quedi garantida.

Els cursos monogràfics –que no comporten l’obtenció de títols acadèmics o professionals– suspenen l’activitat presencial fins al dia 13/11.

Dilluns vinent, dia 2 de novembre, s’explicarà als alumnes (presencialment) com es desenvoluparan les classes durant aquestes dues setmanes que el Govern ens demana que reduïm al màxim que puguem la presencialitat dels nostres estudiants.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració


Certificat autoresponsable de desplaçament

Descarrega’t el certificat


Informació sobre grups confinats a l’EARTVIC

Data d’actualització: 15-11-20

Grup: no hi ha cap grup confinat

Data d’inici del confinament: 00/00/0000

Data realització de PCR: 00/00/0000 . Si no s’ha entregat prèviament, cal portar el full d’autorització imprès i signat!

Data de represa de les classes: 00/00/0000

Mail de contacte del tutor/a:

Durant els dies de confinament, es seguirà la formació de manera telemàtica.


Circular d’inici de curs

Eartvic curs 20/21

Normatives Eartvic

COVID_19

Pla d’obertura
del centre

Declaració responsable menors de 18 anys

Declaració responsable majors de 18 anys

Autoritzacions Families

Procediments COVID