logo

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE CERÀMICA ARTÍSTICA

PRESENTACIÓ


Els cicles de Grau Superior de Fosa artística, Tècniques escultòriques i Ceràmica artística es presenten de manera coordinada amb una estructura que intensifica els lligams entre les 3 especialitats i flexibilitza l'oferta acadèmica.

El primer curs és comú i s'introdueix l'alumnat al món de la Ceràmica, la Fosa i l'Escultura a través del Taller amb el suport de matèries instrumentals com ara el Dibuix, el Volum i els Mitjans Informàtics i Audiovisuals.
A segon, l'alumne tria una de les 3 opcions i finalitza el cicle corresponent. Llavors, si ho desitja, pot ampliar els seus estudis fent un segon cicle durant un tercer curs, o bé completant-los tots 3 en quatre anys.

Aquests estudis tenen com a objectiu adquirir els coneixements necessaris de tècniques, procediments i materials per a la realització de projectes en ceràmica. Moldejat, torn, formes, acabats, color, vernissos... Un seguit d'aspectes que s'aborden des dels coneixements i tècniques més tradicionals fins a l'ús dels materials més nous o l'ajuda dels suports informàtics, amb l'experimentació com a camí d'aprenentatge.
Al costat dels coneixements tècnics, es donen els coneixements corresponents de la història de l'art i es procura per l'educació de la creativitat i la sensibilitat artística.

Titulació

-Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny en Ceràmica Artística.
-Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny en Terrisseria.

Durada

Aquests cicles ofereixen dues possibilitats:
- Ceràmica Artística (dos cursos acadèmics).
- Ceràmica Artística i Terrisseria (tres cursos acadèmics).

Horari

De 15h a 21 h de dilluns a divendres.


Rambla de Sant Domènec,24 · 08500 Vic | Tel 93 885 48 51 · Fax 93 883 37 29
eartvic@xtec.cat · www.eartvic.net